VG Regionklassikern på Billingen

Idag var det dag för VG regionens årliga skidlopp. Detta loppet är en del i deras klassiker. Idag hade de vädrets makter på sin sida för det var -1 grad och solsken och hårda fina spår. Sträckan som skulle avverkas var 4 varv från stadion och ner till sjön och tillbaka. Dessa 4 varv blev ca 6 km. Jag hade fått i uppdrag att valla skidorna till Ingela och hennes syster. Jag lade på ett HF parrafin på glidytorna och i fästet hade jag Swix universalklister + Toko orange klister och denna kombinationen verkade fungera riktigt bra eftersom de var jättenöjda med skidorna, puh.

Nöjda systrar efter loppet och i stilstudie

Nöjda systrar efter loppet och i stilstudie

IMG_0136 IMG_0137

De blev i alla fall inspirerade av att ha genomfört loppet och anmälde sig till cykellopp på Hisingen i maj och det är den sista grenen som fattas för att de ska ha klarat hela Regionklassikern.

Själv så har jag kört ett kortpass på knappt 15 km. Det blev enbart stakning. Nu i kväll ringde Jörgen och frågade om jag ville hänga med på ett löppass och så blev det. Vi körde i ca 1 timma, det blev 11 km. För att vara första löppasset i år så kändes det helt okej.

Vi gratulerar till bra prestationer för IFK-ungdomarna i DM i helgen. Flera pallplatser och väl genomförda lopp av samtliga som var med.

I morgon ska jag försöka köra ett lite mer normalt pass på skidorna, istället för de korta pass jag har fått köra på grund av sviter av influensan. Ska bli roligt och också spännande att se om kroppen börjar hämta sig igen.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: