Snöig dag

Idag har det snöat hela dagen. När jag gick från jobbet och hem så tyckte jag det var mest slask men nu när jag gick ut i kväll och skulle skotta ren trappan upptäckte jag att det faktiskt kommit ganska mycket snö. Det räckte inte med att skotta trappan utan jag fick även ta garageuppfarten och vid brevlådan.

Jag har precis pratat med Micke som kommit fram till Kläppen där de ska bo under Vasaloppsveckan. I morgon är det inget lopp men de ska jobba i tältet eftersom det säkert blir en hel del folk som kommer att besöka dem och prata vallor eftersom det snöar och blir lite svårare med vallning och många nervösa åkare som vill ha tips.

Idag har jag lunchat med en kompis på Kavelbrogymnasiets restaurang. Det var flera år sedan sist jag var där men nu hade vi alltså bokat bord där. Vi började med en god räksoppa och bröd och till varmrätt valde vi smörstekt rödtunga med champinjonsås och potatiststomp. Till dessert serverades det en delikat mousse och kaffe. Alla dessa tre rätter till det fantastiska priset av 110,-. Det var restaurangskolans tredje årskurs som stod för maten och serveringen idag och allt var till stor belåtenhet. Jag kan verkligen rekommendera ett lunchbesök där men ni måste alltså boka bord.

Räksoppa som förrätt

Räksoppa som förrätt

God bärmousse som dessert

God bärmousse som dessert

Nu har jag haft ett par kompisar här och vi har planerat nästa tjejträff. Den kommer att bli i april och vi tycker själva att vi fått till ett bra dagsprogram men det är hemligt än så länge. Jag hade gjort en stor form Gino med jordgubbar, kiwi, vindruvor, banan, clementiner och överst ett lager med riven, vit choklad.

Kvällens Gino

Kvällens Gino

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: