Tack till mina sponsorer Atomic och Swix

Nu när vintern lider mot sitt slut vill jag tacka mina sponsorer Lenart C på Atomic och Emelie W, Per T på Swix för hjälpen med skidor, vallor mm. Det är härligt att få jobba med Swixprylar och det är underbart att få åka på det senaste från Atomic. Tyvärr så ställde ett par sjukdomar till det i vinter men det blev i alla fall ett SM-guld på ett par Atomic Carbonskidor och med Swix vallan FC8X pulver.

Idag har jag sprungit ett lugnt pass på lite drygt en timma. Jag provade mina nya Salomonskor för första gången och de kändes riktigt bra. Jag har hört via Emil att det är bra att ha några olika par skor att alternera med när man tränar löpning så nu har jag bestämt mig för att springa i ett par Salomon X-scream och ett par Asics Kayano.

Mina nya Salomonskor

Mina nya Salomonskor

Eftermiddagen ägnades åt fönsterputsning, städning av altanen samt lite allmänt trädgårdsarbete. Det var riktigt vårväder idag med ca 12 grader och sol. Vi var även och köpte lite blommor men det var nog lite för tidigt för utbudet var inte speciellt stort.

Nu har vi kommit hem från ett besök hos Vigo med föräldrar. Vigos pappa fyllde år och vi gratulerade med lite nya redskap till trädgården eftersom de är husägare nu. Vigo var på bushumör och sjöng och dansade friskt. Han fick en liten kratta av oss som han kan ha när det blir dax att hjälpa sina föräldrar i trädgården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: