En dag på Volvos testbana Hällered

Idag har vi haft en så kallad Teamdag på jobbet. En Teamdag innebär att varje avdelning försöker att göra någon gemensam grej och det kan vara nästan vad som helst som alla kan vara med på. Detta görs bland annat för att man ska lära känna varandra bättre och få en gemenskap.

Den här Teamdagen som vi hade med vår avdelning i Skövde hade jag planerat och ordnat och det var en dag på Hällered. Hällered är Volvos testbana som ligger mellan Alingsås och Borås mitt ute i ingemansland. Här kör Volvo mycket av sina tester av bilarna. Det är en enormt stor asfalterad bana som är byggd med mängder av olika hinder som bilarna ska klara av. Det kan vara olika typer av asfalt eller grusvägar. Det är extrema backar upp och ner med lutningar uppemot 45%. Det är mycket olika typer av ojämnheter i vägen som sätter stötdämpare på prov. Jag tyckte det var en riktigt lyckad dag och jag hoppas de andra också tyckte det.

När jag kom hem så åkte jag till gymmet en sväng och körde ett kort pass för ben, armar och mage. Det tog ungefär 45 minuter. Sedan var det dags för middag som bestod av korv stroganoff och ris och nu ska vi se på Framtidens stjärnor som är ett intressant program om lovande idrottsstjärnor.

One Response to En dag på Volvos testbana Hällered

  1. Du testade inte att springa i de branta backarna? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: