Ett pass på Actic City i Skövde

Idag kände jag mig lite slö när jag kom hem efter jobbet, men jag hade bestämt att jag skulle träna något i alla fall och då fick det bli ett gympass. Det blev ett halvslött pass, men bättre än inget.

Pratade med Emil idag och han funderade på att springa Arvika halvmaraton i helgen. Han tyckte han behövde en halvmara innan Göteborgsvarvet, vem behöver inte det….. Till Kristihimmelsfärdshelgen så kommer Emil till Skövde med några skidskyttar, de ska ha ett träningsläger här. De kommer förmodligen att bo i IFK stugan. Jag har lovat att försöka fixa lite luncher åt dom och jag har redan pratat med vår mästerkock/bagare Stefan Q och han har lovat att ställa upp med lite mat åt grabbarna. IFKs Edvin Qvist och Harald Östensen ska förmodligen vara med på lägret och det är roligt att de får chansen att träna med dessa idrottselever.

Jag tror upplägget på lägret blir en bra blandning av olika träningsformer såsom rullskidor, löpning sen tror jag även att Jörgen skulle försöka fixa ett pass med sån där fysisk kontaktsport. Det blir nog kanske även ett pass på P4 på deras hinderbana.

Ingela har ont i ryggen men gav sig i alla fall ut på ett powerwalk-pass. Det blev Våmbsrundan (igen) och hon tog flera kort på de fina blommorna som växte där men tyvärr har något hänt med kameran i hennes mobil för det ser ut som värsta dimman på korten.

I morgon ska vi ut till Strömsnäs och träffa tidningen som ska göra ett reportage om campingen, nya ägarna och de förra ägarna. Det blir spännande och nu börjar det komma in lite bokningar inför sommaren.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: