Första helgen på campingen

Ja, så var det då äntligen dags att öppna vårt nya projekt, Strömsnäs naturcamping. Igår slog vi upp portarna och det kom ca 35 vagnar som ska stå där hela sommaren. Det var en härlig känsla att se alla dessa husvagnsägare greja med sina vagnar under hela fredagen. Dessa gäster hyr sin plats en hel säsong, alltså från 22 april till och med 18 september och har byggt upp riktigt fint kring sina husvagnar med altaner.

Vi fick också vår första ”riktiga” gäst och det var en husbil med ett par som hade varit säsongsgäster förut men nu ville prova på att endast bo en helg. Det är mycket att lära sig och ordna med. Vi har städat och gjort fint i köket, kontoret och lite andra förråd. Det finns mycket att göra men det är bara kul.

I morse när vi vaknade var det fruset ute när vi tittade ut. Mycket vackert men inte så roligt att vattnet hade frusit i kranarna men som tur var har vi ”mästerfixaren” med i gänget och Lasse såg till att allt funkade till slut. Kallt som attan var det i alla fall och det hade behövts mössa och vantar i helgen (som vi naturligtvis inte hade med oss).

Strömsnäs

Strömsnäs

Vacker utsikt

Vacker utsikt

När vi hade jobbat hela förmiddagen så var det dax för träning. Jag på rullskidor ihop med pappa och Kent Berggren. Det finns mycket fina träningsvägar i det här området. Det blev ett ganska lugnt pass för min del, gubbarna orkar inte så mycket:-) Jag körde på lite trögare skidor för att få hyfsad träning. Jag på Swixskidor och pappa på Wauhti Kent på SkiGo skidor.

Rullskidgubbar

Rullskidgubbar

Ingela stack ut på en cykelrunda och när hon nått Undenäs så haglade det och det var precis vitt på marken. Inte skönt att cykla i hagel, kyla och vind men hon fick ihop ett par mil i alla fall. Skönt att ställa sig i en varm dusch och bli lite uppvärmd. Sedan tog vi ledigt en timme från campingen och åkte in till Karlsborg och åt lunch på en Thai-restaurang. Riktigt gott och detta ställe kan rekommenderas. Nu har vi kommit hem till Skövde igen men de andra är kvar på campingen tills i morgon bitti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: