Gympass med min dotter

Idag var jag och Johanna på gymmet och körde ett pass ihop och det har inte hänt många gånger förut. Jag tror med stor säkerhet att hon kommer att ha träningsvärk i ett par dagar framöver:-) Jag hoppas vi kan köra ett pass ihop varje vecka. Hon har nämligen bestämt sig för att börja träna.

Jag kommer ihåg för kanske 5-6 år sedan då bestämde vi att vi skulle börja springa. Hennes mål då var att kunna springa en mil utan att gå. Till en början med så sprang hon kanske en km innan hon var tvungen att gå, men efter att vi kört träning ihop under någon månad så lyckades hon faktiskt att springa hela milen utan att gå en enda gång. Jag hoppas att hon även denna gången biter ihop och kommer att träna regelbundet framöver.

Glöm inte måndagsträningen i morgon och ta med stavar ni som har. Vi ses på Billingehusparkeringen, kl 17 och jag hoppas vi blir riktiga många som vill vara med.

Vilket väder det har varit idag….tittade ut genom fönstret i morse och såg stora, vita flingor singla ned. Från och till hela dagen har det snöat, haglat eller regnat någon slags blötsnö. Kallt som attan är det också!

Äntligen fick mitt favoritlag, Frölunda, ta sin fjärde seger i finalspelet och därmed inkassera SM-guld. Senaste gången de fick SM-guld var 2005 så det var hög tid att det blev guld igen.

Härligt!

Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: