Knottinvasion på golfbanan

Ingela skriver nu…Idag hade vi anmält oss till Onsdagsgolfen och trodde att vi skulle få en solig och varm golfrunda. Men när vi slog ut på första tee började det duggregna och fortsatte så under de första hålen. Det var ändå helt okej och resultatet var lite si och så men ingen katastrof. Vid 9 hål brukar man ta en liten paus och det gjorde vi även idag och när vi sedan skulle slå ut på tionde tee så började de usla små liven att surra omkring oss.

Vid hål elva så var det så mycket knott att det var svart i luften och väldigt hemskt faktiskt. Det stack i hela ansiktet och knotten var överallt. Man blir inte helt fokuserad när man ska slå när man har knott i hela ansiktet. Efter hål 12 gav Katarina upp och gick hem och bollen bakom oss följde henne. Jag var väldigt tveksam hur jag skulle göra men jag beslöt mig för att fortsätta eftersom jag inte har jättemycket tid till golf nuförtiden.

Vid hål 14 var det dags för nästa invasion och vi lyckades ändå göra bra utslag och alla tre i bollen fick par. Som tur var så blev det lite bättre de sista håle, mycket tack vare att det började blåsa lite. Det var väldigt skönt och det var ändå kul att mitt spel fungerade riktigt bra de sista nio. Men det var länge sedan jag såg så mycket knott och när jag kom så såg jag att hela pannan är rödprickig som minne av denna golfrundan.

I morgon får vi se vilken plats i tävlingen vi får. Nu har vi bänkat oss framför TV:n för att se Sverige möta Belgien. Vi håller alla tummar för att Sverige ska vinna denna match, även om de inte har någon riktigt chans att gå vidare så vore det kul med en vinst.

Mickes utrustning på gårdagens skatepass

Mickes utrustning på gårdagens skatepass

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: