Vilken midsommarhelg!

Kort inlägg/rapport från midsommar i Strömsnäs…. Vilken underbar midsommarhelg vi har! Från ösregn på torsdagsnatten och mycket oro för oss nyblivna campingägare som har förberett och jobbat för att få till en bra midsommarafton för våra gäster. På fredagen var det fortfarande mulet men ändå uppehåll och lite mer hopp för oss. Klockan 13 skulle vårt midsommarfirande börja och ca 10 minuter innan så tittar solen fram! Precis på beställning!

Och sedan flöt midsommaraftonen på med tipspromenad, lotterier, chokladhjul och fika och solen strålade ikapp med oss och våra gäster. Varmt och skönt och alla såg ut att ha det riktigt roligt. När våra musiker spelade de traditionella midsommarsångerna och barn/vuxna dansade runt midsommarstången så började vi så smått andas ut.

När allt firande var slut så gick de flesta ner till badplatsen och badade och så gjorde vi också. Det var ca 20 grader varmt och riktigt skönt att svalka sig och simma lite. Ja, denna midsommaraftonen kunde inte ha blivit bättre faktiskt! Vi ska försöka få in lite bilder i morgon när vi kommer hem.

Fortsatt trevlig midsommarhelg på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: