En trädgårdsdag på Slalomvägen 10

Idag slutade jag lite tidigare för att kunna greja ordentligt i trädgården. Jag började med att klippa alla kanter med min röjsåg (Stihl). Det hade växt upp en del längs med huset och även runt buskarna. Efter detta så fyllde jag på ny jord på vår sparris som tydligen ska ha ny jord en gång på säsongen. Sen var det till att ta fram dammsugaren och köra ett race på altanen där det fanns ca 1000 döda flugor:-)

Jag var även hemma hos min dotter och skruvade fast en planka under deras nyinköpta gungställning. Det måste stå stabilt när Viga ska gunga. Hade tänkt att få till ett träningspass i veckan. Är det någon som ska ut och köra någon form av träning så hör i så fall av er så kanske jag kan hänga på.

Ikväll blir det till att se på fotboll då det är en bra match först mellan Spanien och Italien och senare blir det vårt nordiska hopp, Island mot England. Det blir spännande!

Fläderblomssaft

Fläderblomssaft

Nu är det dax för fläderblomssaft och Ingela håller på för fullt. Det luktar fläder i hela huset just nu. Två dagar ska det stå med omrörning och sedan är den goda saften klar.

Tre grabbar och ett chokladskjul

Tre grabbar och ett chokladskjul

Detta chokladhjul hade vi lyckats få tag på till Midsommarafton och det blev populärt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: