En bra dag!

Idag tycker jag att det varit en bra dag. Vi har fått pumpen renoverad hos Habo Pumpservice som gav oss superbra service och fixade så att vi fick tillbaka pumpen redan idag. Under eftermiddagen fick vi den på plats igen med god hjälp av Djurberg. Tack så mycket!

Vi lyckades också få till ett bra träningspass. Och VI är lika med Ingela och jag som körde ett pass ihop. Jag på mina Eagle rullskidor och Ingela på sin Crescent-cykel. Det blev en runda på 35 km i ganska högt tempo. Vi körde till Forsvik, Mölltorp och sedan Karlsborg och därifrån hem till Strömsnäs. Vi höll en snitthastighet på 22,7 km och det är väl ungefär vad vi klarar av. På hemvägen hade vi ganska rejäl motvind. Jag gjorde en attack sista kilometern för att gå ifrån men orkade inte hålla undan så vi kom i mål samtidigt. Bra för husfriden 🙂

Idag fick vi besök på campingen av min och Lars arbetskompis, Jan med familj. Trevligt att ni tittade ut till oss och hoppas att glassen var god och att vattnet var varmt och skönt. Nästa gång får vi ta en löparrunda och lite fika. Läs gärna Jans blogg som handlar om träning och livet i allmänhet. Se länken till höger.

 

One Response to En bra dag!

  1. Jan Andersson skriver:

    Det var ett trevligt besök hos er. Ni har verkligen fått det fint där på campingen. Glassen smakade bra och vattnet i Viken var ljuvligt. Det blev dels ett bad vid bryggan (simtur ut till flotten) och sen ett bad med Selma (hunden) på avsedd badplats för hundar. Det gillade hon, och jag med. Ser fram emot nästa besök.

    Ha det gott!

    /Jan & gänget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: