Kanot och eka sökes!

Igår morse stack pappa och jag ut på ett bra rullskidpass. Han kör på lättare hjul och jag på lite tyngre, det är en bra kombination när vi kör ihop. Varje gång det lutar lite uppför så tappar han en del meter men blir det bara lite utför efter så rullar han ikapp. När vi kör rundan Forsvik, Mölltorp, Karlsborg så är det inga stora backar, men det är en del små stigningar. Jag har nu kört på 2,5 cm längre stavar den senaste tiden och det verkar fungera bra. Men jag vet egentligen inte om det är bättre eller sämre än det var tidigare. De här stavarna är 155 cm och förut så var de 152,5. Jag är 180 cm. Men när man kör med de längre stavarna så är det viktigare att tekniken sitter annars så är det sämre att ha långa stavar. Man måste komma upp högt innan man trycker i staven.

Efter lunchen tog det fart på campingen igen. Vi har haft väldigt bra beläggning under ca 1 vecka (fullbelagt) men sedan blev det lite lugnare ett par dagar. Men idag kom det många gäster och kvällen slutade med att campingen var fullbelagd igen – kul! Vi har många utländska gäster från framför allt Tyskland men även Nederländerna, Danmark, Schweiz, Finland och Norge. Bra att få träna sig på engelska.

Några bilder från dagen när vi var på konsert med Bruce S:

20160723_203626 20160723_172428 20160723_141512

Vi vill passa på att göra lite reklam för Honungshuset som var på besök på Strömsnäs för ett tag sedan. De producerar honung, senap, enebärsdricka och ängsbrygd och deras besök blev verkligen en succé. Vi kan verkligen rekommendera enebärsdrickan med vacker Forsviksetikett och ängsbrygden. Gå in och kolla hemsidan: http://www.honungshuset.se

Vackra flaskor med gott innehåll

Vackra flaskor med gott innehåll

Om det är någon som har en kanot och/eller roddbåt som ni inte använder så vill jag gärna köpa dessa till ett vettigt. Med kanot menar jag en kanadensare och roddbåten ska vara en enkel plasteka med åror. Hör gärna av er i så fall!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: