Grymt bra cykelpass

Igår var det dags att åka tillbaka till campingen efter två dagars ledighet. Jag bestämde mig för att ta cykeln från Skövde till campingen. Detta blev ett riktigt tufft pass. Jag ska tillägga att Ingela och jag gick upp till berget och sedan lila milen i två timmar på förmiddagen.

Men tillbaka till cykelpasset. Jag drog iväg vid 16-tiden. Tempot var hyfsat högt från början. Jag tror jag hade ett snitt på 31,1 km de första tre milen men sen började jag känna av små tendenser till att stumna i benen, men jag knatade vidare i ett högt tempo. När jag väl kom till Beateberg efter ca 45 km så tog benen helt slut. Det är ett par riktigt tuffa stigningar där och det knäckte mina ben helt. Efter dessa backarna var benen helt slut. Jag hade mjölksyra i hela benen. Jag växlade ner och tappade fart hela tiden. Till slut så orkade jag knappt trycka ner pedalerna utan benen bara följde med vevslängen runt.

Jag hade stora funderingar på att ringa Ingela för att få skjuts hem men jag bet ihop kilometer efter kilometer. Tempot var så lågt att vem som helst hade kunnat cykla förbi. Som tur var så var det inga familjer ute på kvällstur på cykel för då hade de cyklat förbi mig. Det var ett tag sedan jag körde mig så totalt slut, men det är gött!!! När jag äntligen kom fram så tog jag en Enervit liquid och satte mig  i en vilstol i 30 min innan jag orkade resa mig igen.

Idag har arbetat här på campingen och Ingela fick till en timmes cykling i alla fall och hon kände också av vandringen i benen. Det kommer behövas mer träning på att vandra inför vår vandringresa i Italien i september.

Campingen är helt fullbokad i dag igen….helt fantastiskt! Nu är det snart bara en vecka kvar på vår ”semester” och den har verklingen gått fort denna gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: