Helgen över

Ingela skriver…. Nu är det söndag kväll och denna helgen är över. Jag förstår inte vart dagarna tar vägen för tiden går så fort och helt plötsligt är det kväll igen. I går lyckades i alla fall jag ta mig tid för en timmes cykelpass här runt Forsvik. Mina ben var också trötta efter vandringen på berget så jag orkade inte riktigt köra järnet. Skönt i alla fall att få komma ut en sväng.

Idag var det utcheckningsdag på Strömsnäs så jag har stått i receptionen och tagit betalt av glada och nöjda gäster en stor del av dagen. Trots att jag känner mig riktigt trött ibland eftersom det är intensivt så får man sådan energiboost av att prata med nöjda gäster. Nu säger jag inte det bara för att vi äger denna camping utan det är verkligen så. Utländska, svenska, gamla, unga gäster – 99% av dem är så himla nöjda med sin vistelse här och lovar att komma tillbaka. Igår fick jag till och med en flaska vin av en tysk familj som jag hade lagt extra mycket tid på att pussla ihop bra platser åt. Det var föräldrar (i 80-årsåldern), son med familj och dotter med familj och målet var att de skulle få en fin vistelse här på Strömsnäs.

Idag skulle vi in till Karlsborg för ett ärende så då passade vi på att äta lunch på Idas brygga. Vi åt helgbuffé och restaurangens läge är riktigt fint vid vattnet. Salladsbordet var mycket gott men tyvärr var inte maten så imponerande men helt okej ändå. Min favoritlunchrestaurang i Karlsborg är fortfarande thairestaurangen på huvudgatan som är riktigt bra.

Ikväll har Micke lyckats få igång TV:n efter tre veckors försök. Det känns riktigt lyxigt att få kolla lite på TV en kväll. Nu blir det Maria Wern och ett glas vin och sedan en god natts sömn inför morgondagens jobb. Jag hoppas på en cykeltur i morgon för jag behöver träning till Billingen Runt den 28 augusti.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: