Golfrunda

Idag skriver Ingela… Imorse satte jag mig på tåget till Göteborg för ett heldagsmöte med kollegorna. Tillbaka i Skövde igen kl 17 och blev hämtad av Micke och snabbt hem och kasta i mig lite mat. Sedan åkte vi iväg till golfbanan för en runda på 9-hålsbanan, Norra banan. Jag ska nämligen spela golf utanför Kungälv på fredag med jobbet och vill få lite träning innan dess. Det gick väl sådär för mig men Micke spelade riktigt bra.

Eftersom vi åker på semester till Italien snart så fortsatte jag att tvätta när jag kom hem . Eftersom jag tycker det är så svårt/jobbigt att packa så vill jag ha ALLT rent så att jag kan välja fritt i garderoben. Micke och jag packar på helt olika sätt. Jag börjar gärna en vecka innan och gör listor med allt jag kommer på. Sedan lägger jag fram lite grejer och kläder under hela veckan lite då och då. Micke kan inte göra så…. Han måste packa allt på en gång och har någon konstig idé att han ska gå igenom varje kroppsdel och vilka kläder han behöver då. Nä, inget för mig….men tur att vi har olika sätt. Sedan packar jag gärna ner lite extra kläder utifall att…och kommer ofta hem med många klädesplagg som jag inte använt.

Nå, det här är en fullspäckad vecka så det är bara att köra på med jobbet och andra åtaganden hela veckan fram till helgen när vi åker. Ska bli så himla skönt att komma iväg till värme och god mat och dryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: