Upptäckte en ny talang hos mig:-)

Idag hade vi en så kallad teamday på jobbet. Det innebär ungefär att vi ska umgås och lära känna varandra samtidigt som vi drar upp lite riktlinjer som vi ska mäta/följa. På förmiddagen var det arbetssnack och sedan bar det av till golfrestaurangen för lunch. Men efter detta så hade damerna på avdelningen bokat en kurs i drejning, hmm…roligt.

Men vi drog iväg till damen som hade hand om detta. Det började med en del information om de olika lersorterna. Sedan så tillverkade hon en skål för att visa hur vi skulle göra. Sen var det dags för oss att hugga tag i detta. Vi skulle dreja en i taget och eftersom ingen ville börja så fick jag göra detta.

Till min stora förvånad, och förresten de andras också, så lyckades jag riktigt bra. Jag drejade fram en skål som verkligen blev en skål. Men eftersom jag var först ut så visste jag inte att min skål var bra. Detta upptäckte jag allteftersom de andra tillverkade sina saker, härligt med drejning:-)). Jag hade tydligen lite fallenhet för detta yrke:-)

img_0593 img_0590

I full färd med att dreja

I full färd med att dreja

 

Efter detta stack jag iväg på ett snabbpass på gymmet. Jag körde snabbt och effektivt lite olika maskiner och sedan hämtade jag Ingela och körde hem. När vi satt i bilen hem så ringde telefonen och Knutsson ville att vi skulle följa med honom och hunden Frasse på en promenad på berget. Så vi stack upp på berget och gick runt Åsbotorpssjön.

Nu är vi hemma igen och har ätit smörstekt röding, potatis och smörsås. Väldigt gott!

4 Responses to Upptäckte en ny talang hos mig:-)

 1. Lindha skriver:

  Imponerande Micke! Ser fram emot drejningskurserna på Strömsnäs! För det blir det väl? 😉

  Gött att ni håller Knutsson sällskap när han är gräsänkling! 👍

  Trevlig helg på er!

 2. JM Andersson skriver:

  Ja, då vet du vad du ska syssla med när du lägger skidorna på hyllan. Skålen ser ju jättefin ut! Bravo. Jag var förresten ute med min hund i går kväll också. Lustigt nog tog vi vägen runt Åsbotorpssjön vi med. Men vägen upp innefattade jogg och lite gång och 141 höjdmeter… 🙂

  /Jan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: