Maratonpasset avklarat

Idag hade Jörgen och jag bestämt oss för att klara av ett maraton på gymmet. Vi skulle springa, cykla och köra stakmaskinen. Vi drog igång passet med 13 km löpning på bandet. Vi körde i ett lugnt tempo 10,2 km/tim. Eter dessa kilometer så skulle vi gå över till stakmaskin var det tänkt, men vi tänkte om och körde cyklingen som nummer två istället. Anledningen till detta var att då kunde vi se på vinterstudion samtidigt. Det blev 16 km cykel.

Fram tills nu så kändes kroppen helt okej förutom att rumpan inte var van vid sadeln på cykeln:-) Nu var det bara 13 km stakmaskin kvar. Detta blev den tuffaste delen. Här kände man av att man hållt på ett tag. Nu började kroppen bli rejält sliten. Men vi bet ihop och fixade detta med bravur:-) Tack Jörgen för bra sparring! Själv hade jag inte gjort det här, då hade jag tröttnat tidigare.

img_0672

Jag var rejält trött i kroppen när jag kom hem och satte mig i soffan och kollade på skidåkningen. Fick i mig lite middag och sedan blev det en varm dusch. Vi var bjudna till kompisar som köpt en sommarstuga utanför Mariestad så vi begav oss dit. Det blåste rejält när vi kom dit så någon brasa för korvgrillning blev det inte. Vi fick varm glögg och korven fick grillas på en vanlig, hederlig grill istället. Det var rejält kallt och blåsigt så till slut fick vi gå in och ta kaffe och äppelkaka där.

Nu blir det en lugn kväll i soffan framför TV:n. Får väl se hur kroppen känns i morgon…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: