Gympass

Idag skriver Ingela…. Idag var det dax för veckans gympass. Jag går alltid till gymmet direkt efter jobbet eftersom det ligger på vägen hem till mig. Jag kan väl inte säga att jag kände mig supermotiverad idag men det var bara att bita ihop och köra. Jag tycker inte det är jätteroligt att träna på gymmet men jag säger som Hoa Hoa, träning är inte så himla roligt egentligen men jag gillar känslan efteråt och resultatet som blir.

Som tur är finns det mycket att välja på i Actic Arena där jag går. Idag började jag med 10 minuter cykling i backar, 10 minuter i cross trainer och resten styrketräning. Jag har flera gånger funderat på att anlita en personlig tränare för att få lite mer variation i träningen och någon som pushar på en men det är inte lätt att hitta en som passar ens personlighet.

Jag kämpade på i en timme och sedan blev det en promenad hem och vinden kändes iskall. Det är bra att avsluta passet med en promenad och ganska mycket uppförsbackar.

Nu har vi ätit en kycklingpasta med massa spenat i och ska titta på Tina i fjällen. Micke gillar INTE matlagningsprogram (det gör jag!) men detta programmet tycker han är helt OK.

Imorgon ska jag börja dagen med blodgivning på sjukhuset. Ni lämnar väl blod – samtidigt som ni gör en god gärning så får ni en liten, gratis hälsokontroll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: