Trött i kroppen idag

Idag stack jag ut på ett löppass direkt efter jobbet. Men jag kände ganska snart att idag var inte kroppen med på noterna. Benen var sega och jag kände mig allmänt trött. Jag är antagligen på väg ner i en formsvacka. Det är inget konstigt med det för kroppen är sån ibland. Jag kan tänka mig att jag kommer vara lite seg i ett par dagar nu innan det vänder och jag blir starkare igen. Nu är det bara att hoppas att det inte finns någon annan orsak till tröttheten.

Idag läste jag att Tranemo har haft 48 skiddagar i rad fram tills nu. Det kunde vi också haft om kommunen hade sprutat snö i november när alla andra anläggningar i Västsverige gjorde det. Läste också att Erik Wickström rankade de tre bästa skidanläggningarna här i kring och det är Tranemo, Ulricehamn och Borås, grattis till er. Men Skövde har den anläggningen med bäst potential som ingen tar tillvara på, vilken merit:-) Jag tycker synd om alla ungdomar som tränar hela året för att kunna tävla på vintern och inte kan göra det i år. Tänk om kommunen skulle behandla ungdomarna i andra föreningar på samma sätt som de gör med skidungdomarna. T ex säga till dom att denna säsongen spolar vi ingen is i Billingehov för att vi har inte tid. Vad skulle hända då????

Nu har vi ätit kvällsmat i form av ris á la Malta med fruktsallad (Ingela älskar ris á la Malta). Vi funderar på att ta oss ner till Arenan och se IFK spela handboll mot Sävehof. Vi brukar se en handbollsmatch per säsong och det kan vara läge idag. Så nu får de se till att fortsätta vinna….

ifkskovdehandboll-logo

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: