Ännu en SkinTec dag på Billingen

Idag var det andra dagen i rad där jag visade SkinTec skidor på Billingen. Idag hade jag sällskap av bl a 30K, Intersport och Team Sportia. Det var helt enkelt en riktig familjedag på berget. På stadion kördes Barnens Vasalopp så det var många fokuserade barn. Sista timmen fick jag hjälp av Fredrik Skaremyr eftersom jag hade kurs med Mikael som ska åka Öppet spår. Han är en duktig åkare som har lätt för teknik och det kommer att gå riktigt bra för honom.

Det har varit en riktigt hektisk vecka men rolig, så här långt och det är inte slut än. I morgon bär det iväg till Jönköping (Hallbystugan) för att återigen visa SkinTec skidorna och på lördag ska Ingela och jag till Ulricehamn för att titta på världscupen. Det verkar som att det blir riktigt mycket folk i Ulricehamn i helgen och det är kul att många passar på att komma och titta på världens bästa skidåkare.

Hoppas vädret blir bättre till helgen för det var alldeles för blåsigt idag. Vore kul  med lite minusgrader och sol igen.

uhamn

 

2 Responses to Ännu en SkinTec dag på Billingen

  1. Micke skriver:

    Tack för två mycket lärorika och roliga lektioner. Jag ska ta med mig tipsen och använda dem för att bli bättre och för att göra skidåkningen ännu roligare! /Micke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: