En helg i tävlingens tecken

Denna helgen har det varit mycket tävlingar runt om i Skaraborg. De tävlingarna som jag var involverad i var Tour de Mösseberg och Billingens långlopp. Jag har inte åkt något lopp själv men jag har hjälpt till med vallningen. Och för min del så är jag nöjd med resultatet:-). När det gäller Tour de Mösseberg så vill jag bara säga ett stort GRATTIS till alla IFK ungdomar som jag tycker har presterat riktigt bra. I Billingens långlopp var det inte många Skövdebor. Men jag tycker att Thomas H och Mattias L har kört bra.

Idag har jag Ingela, mamma o pappa varit i Sunne och hälsat på Emil och Ellen och lilla Signe. De har ju köpt ett nytt hus som vi inte har hunnit med att besöka, men nu har vi gjort det. Kul att se hur de hade det och det snöade faktiskt lite där så att det åtminstone blev lite vitt på marken.

I veckan som kommer ska jag försöka att få till lite egen träning och det blir troligen skidor (om vädret tilllåter), styrketräning och kanske ett löppass eftersom jag anmält mig till Göteborgsvarvet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: