Ett pass på gymmet

Idag fick det bli ett pass på gymmet efter jobbet. Jag skulle hämta Ingela på stationen vid 17-tiden och då passade det bra att köra ett gympass innan.

I morgon bitti ska jag upp till berget och prova ut ett par skintecskidor till pappa som han ska åka på när han kör Stafettvasan på fredag. Även jag ska förmodligen köra Stafettvasan. Lennart Cedervärn ringde för ett par dagar sedan och berättade att de hade dragit ihop ett stafettlag av ”gamla” tävlingsåkare födda -64, alltså mina gamla kombattanter som jag fajtades mot under hela 70- och 80-talet. Det ska bli roligt att träffa dessa gubbar och åka i samma lag.

Idag har jag bjudit ut min förstående fru på middag på stan. Det blev på vår indiska restaurang i Skövde som vi tycker är väldigt bra,  med avslutning på Bishop Arms där vi tog en öl innan vi promenerade hem. Jag försöker att komma ihåg att bjuda ut henne någon gång så här under vinterperioden i och med att jag inte är hemma så mycket denna perioden, och när jag väl är hemma så står jag många timmar i valla rummet.

Det var kallt att promenera hem ikväll med en isande vind och jag ska passa på att åka skidor i morgon bitti medan det fortfarande är minusgrader. I morgon är det också Skiathlon i VM och det blir spännande att se.

Så här ser skålarna ut när Micke ätit middag (tomma)

Så här ser skålarna ut när Micke ätit middag (tomma)

Nattfösare

Nattfösare

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: