Vallning inför vasaloppet

I morgon middag åker jag upp till Sälen för att jobba åt Swix. Är det någon som har problem med att få sina skidor vallade så har jag fixat en kamrat som kan valla åt er innan ni drar till Sälen. Hör bara av er till mig så fixar jag detta åt er. Som det verkar nu så kommer det att bli kallt på morgonen på söndag. Detta är helt perfekt för att få spåren att hålla till så många som möjligt. Jag kommer själv att delta i detta evenemang genom att åka Stafettvasan på fredag. Jag tror jag ska köra sista sträckan. Den är 19 kilometer.

Nu har skidförbundet korat Sveriges bästa skidspår och det blev Borås SK som fick utmärkelsen. Länken är: http://www.skidor.com/Grenar/langdakning/foljoss/Nyheter/aktuelltlangdakning/2017/storaskidsparspriset2017tillborassk/

 

image001

Nu får vi se vad Skövde kan svara upp med för att nå ifatt våra grannanläggningar. Det känns som att vi har ett stort steg innan vi kan nå denna nivå. Det sista jag hörde var att Ulricehamn kan få ihop 11 km konstsnö. Men i mitt tycke är det inte bara längden på konstsnöspår som är viktigt utan även bredden på spåret och hur snabbt man kan få till bra spår. Jag skulle vara helt nöjd om vi kan få fram 5 km med full bredd på ca 3 dagar.

Kom gärna och hälsa på mig i Swix-montern om ni är uppe under torsdag – söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: