Fortfarande krasslig:-(

Ohh,,vad jag hatar att inte vara frisk. Jag blir trött så fort jag anstränger mig det minsta och jag nyser ca 500 gånger om dagen:-) Nä, nästa vecka ska jag vara frisk och då ska jag dra igång löpningen, och då hoppas jag ni hänger med ut på några lugna löppass. Jag kommer att skicka ut till rullskidgruppen och min löpgrupp när jag tänker köra mina pass. De här grupperna är riktigt bra och det är dessutom roligare att träna ihop.

Jag hoppas nu först och främst att jag känner mig lite piggare inför helgen då vi ska åka upp till Stockholm och bo på hotell och träffa vänner. Stockholm är en väldigt vacker stad och det brukar finnas mycket att göra. Vi har överlåtit till våra vänner att hitta på en aktivitet och välja restaurang till lördagskvällen. Det blir säkert något bra!

Idag har det i alla fall varit en solig dag men med kraftig blåst. Vi hoppas solen fortsätter skina i morgon och hela helgen. Det känns lite grann som att våren är på gång även om det är kallt på morgnarna och även minusgrader nattetid. Snödropparna är i alla fall framme och de är fina vårtecken.

Fina vårtecken!

Hoppas att jag får möjlighet att skriva mer om träning i nästa vecka för nu är jag rastlös och trött på att vara sjuk!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: