After Work aktiviteter

Idag ska både Ingela och jag på aktiviteter efter jobbet. Jag ska spela Shuffleboard och Ingela ska på föreläsning. jag har inte koll på vad det är för föreläsning, men det är på arenan i stan i alla fall. Hon får skriva mer om detta i morgon. Men jag ska i alla fall göra min shuffleboard premiär. Vi är ca 10 personer från jobbet som ska ut och käka middag och sedan spela detta moderna spel. Det kommer förmodligen bli tävling på ett eller annat sätt. Jag tror naturligtvis på vinst för min del:-)

Jag kan också berätta att min influensa eller vad det nu var jag har dragits med i ett par dagar börjar ge vika, härligt.. Nu kanske det inte intresserar er så mycket, men så är det i alla fall.

Nästa vecka ska träningen igång hade jag tänkt. Det blir löpning först och främst i och med att jag ska springa Göteborgsvarvet. Sen så kommer det snart att bli till att ta fram cykeln och lite senare rullskidorna. När det gäller rullskidor så har jag en fråga till er läsare. Sådana här PU hjul som kom för ett par år sedan. Kan jag sätta dom på vilka skidor som helst, eller ska de bara sitta på Elpexskidor? Finns det olika modeller av dom, i så fall vilken model ska jag skaffa mig? Solsjö detta är väl något för dig att svara på:-)

Ha en bra kväll

4 Responses to After Work aktiviteter

  1. Niklas Solsjö skriver:

    I i Sir =) Dom passar på Swenor Fiberglass/Alutech med extra brickor. Du får även i dom i dina Eaglestommar. Du har ju både Alutech och Eagle att välja på ju =)
    Elpexhjul passar i Eagle och Eagles PU passar på Elpex Wasastomme.

    Klar med nörderiet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: