Inspirationsdag på Arena

Ingela skriver…. Igår var jag på VGR:s årliga Inspirationsdag på Arena Skövde. Varje år bjuder VGR in samtliga anställda till dessa Inspirationsdagar som går av stapeln i Skövde, Vänersborg, Borås och Göteborg. Det är dels olika utställare som kommer dit och sedan brukar det vara ett par föreläsare. I år var det Kristin Kaspersen som föreläste på temat ”Sann i kropp och själ” och Renatha Chlumska som pratade om sina olika äventyr.

Vi var ett gäng från jobbet som gick och vi började med att gå runt till de olika borden och besökte bland annat Friskis & Svettis, Actic, Skövde kommun, Outnorth, Träningskonsulten, Team Sportia och även min kiropraktor från Motoriken var där. Man kunde tävla i olika tävlingar som de anordnade och efter tre genomförda tävlingar fick man gå till något som kallades ”Handslaget” och bestod av likadana glasstavar som man har i Mästarnas Mästare och där kunde man vinna kexchoklad.

Eftersom jag lyckats klara av min andra Regionklassiker så fick jag och alla andra som gjort det, gå upp på scenen och få medalj och en vacker ros. Detta till tonerna av Niklas Strömstedts band som spelade ”Oslagbara” – kändes bra.

Sedan var det dags att bänka sig och lyssna till Kristin Kaspersen som berättade om när hon tog tag i sitt liv och började lyssna på kropp och själ. Hon har varit nära utmattningssyndrom ett par gånger men lyckats ta sig ur detta och skapat ett lugnare liv, tack vare bland annat yoga och att lära sig att säga NEJ till uppdrag. Hon har bland annat åkt Vasaloppet och sprungit New York Marathon.

Sedan berättade Renatha Chlumska om när hon tog sig upp på Mount Everest och när hon paddlade i USA i drygt ett år. Hon paddlade 10-12 timmar per dag, ca 4 mil, och sedan cyklade hon till nästa kust, 12 mil om dagen med en kajak bakom cykeln, och sedan paddling igen. Imponerande! Man fick även se bilder från när hon besteg Mount Everest och jag skulle aldrig i livet gett mig ut på de utlagda stegarna som de fick gå över med avgrunden under sig. Fy satan vilken mardröm!

Ikväll blir det lugnt och i morgon åker vi mot Stockholm och en fin helg där. Ha en härlig helg allihopa! Några bilder från gårdagskvällen, tyvärr dålig kvalitet.

Kul att få medalj!

Kristin Kaspersen

Renatha Chlumska

One Response to Inspirationsdag på Arena

  1. Lindha skriver:

    Å det låter som en toppenkväll! Skulle gärna lyssna till Kaspersen.
    Ha en riktigt härlig helg i Stockholm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: