Äntligen träning igen!

Ja, då har jag äntligen kommit igång med ”sommarträningen”. Sommarträning kallar jag den träningen som inte innehåller skidåkning. Det kan vara löpning som idag, cykling, rullskidor mm. Idag blev det ett löppass som uppstart på den alternativa träningen. Vi var fyra stycken som samlades för att jogga en sväng. Det var Thomas H, Fredrik S, Stefan E och jag. Vi sprang i stort sett hela gröna milen i ett 6 min tempo. Det hade faktiskt torkat upp ganska bra även om det hade regnat en del idag. Jag sprang i mina ”regnskor” Salomon S Lab. Jag hoppas att vi blir ett gäng som tränar ihop framöver. För min del så känns det att det var ett tag sedan jag sprang, kroppen är både seg och stel, men det kommer förhoppningsvis att lossna. Jag kommer att skicka ut info nästa gång jag ska träna så att ni kan hänga på om ni vill.

Vädret var väl inte det bästa, ganska kallt och en hel del regn. Men framåt veckan och till helgen ser det ut att bli betydligt bättre. Vi hoppas på sol och lite varmare väder så att vi kan åka ut till campingen och börja jobba med en del saker som ska hinna med innan säsongsöppningen. I år öppnar vi den 21 april och det närmar sig snabbt. Under april och maj har vi enbart öppet under helgen, förutom Kristi Himmelfärdshelgen. Det ska bli riktigt roligt att starta denna säsongen och nu har vi ett års erfarenhet med oss och det känns bra. I morgon har vi möte och då ska vi diskutera och planera allt som ska göras.

Nu har vi ätit en god middag bestående av lax, sås, potatis och sugar snaps. Vi kommer avsluta kvällen med att se Superstars, som är lite kul att se på.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: