Ingen träning idag

Nu har det inte blivit någon träning på ett par dagar. Detta beror på att jag helt enkelt inte har haft tid. Igår hade vi möte angående campingen och idag har jag varit med min dotter och hennes kille för att köpa en bil. Det finns annat än träning i livet när man bara är en glad motionär. Men det ska bli ett par pass till innan veckan är slut. På söndag blir det troligtvis ett löppass och då hoppas jag att vi blir ett gäng.

Nu har vi varit och veckohandlat mat och vi sitter i soffan och ser Brynolf & Ljung. Jag har faktiskt precis blandat till en liten Lumumba till Ingela för hon tror att det kan bota hennes förkylning. Hon snörvlar, hostar och nyser – precis samma som jag hade förra veckan. Vi får väl se om Lumumban kan påskynda läkningen.

I morgon är det fredag igen och det ska bli fint till helgen. På lördagen ska vi åka ut till Strömsnäs och jobba med att måla, bygga och en del andra förberedelser inför öppningen den 21 april. Förhoppningsvis kommer våra gäster se att vi har gjort en del förbättringar i år. Vi har redan kört ut våra husvagnar så vi får väl greja lite med dem också. Det blir kul att förbereda inför säsongen 2017!

5 Responses to Ingen träning idag

 1. Lindha skriver:

  Krya på dig Ingela!

  Vi längtar till Strömsnäs och barnen frågar varje fredag om det äntligen är dags för Valborg? Och vi gör dom besvikna varje helg…. Men snart så!!!

  Ha en go helg!

  • mickesskidblogg skriver:

   Vad kul att höra att er familj längtar till Strömsnäs! Ska bli jättekul när säsongen drar igång och vi får träffa alla trevliga gäster igen! Ha en härlig helg!

 2. Niklas Solsjö skriver:

  Du skulle aldrig ha nämnt att Ingela aldrig blir förkyld Micke 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: