Rensning i mitt vallarum

Nu har jag varit i källaren och grejat en del med vinterns alla vallaprylar. Jag har plockat ordning på en del. Jag har även inventerat mitt lager på bland annat vallor, remmar, spetsar mm. Det gäller att se över sina tillgångar så att alla prylar finns hemma inför nästa säsong. Det blir till att beställa några pulver. Ska även investera i ett nytt vallajärn och denna gången ska det bli ett riktigt bra järn ( digitalt ). Det är viktigt att ha ett bra vallajärn när man lägger på pulvervallor för att få bästa resultat.

Mitt i min rensning/inventering av prylar så hittade jag ett plaströr (pvc) som låg undanstoppat i ett hörn. När jag tog fram det så såg jag att det låg ett par stavar i röret. Det var inte vilka stavar som helst utan ett par värstingstavar från Star. Detta är ett märke som många storåkare körde på för några år sedan. Lite roligt att helt plötsligt hitta nya stavar. Jag tror de var ca 160 cm så de passar fint som skatestavar till mig. Detta är en väldigt lätt och styv stav.

På lunchen åkte jag och tvättade bilen och igår dammsög jag den så nu ser den riktigt fin ut igen. Jag har även packat in en del grejor såsom elprylar till campingen. Vi ska bygga på med en ny säsongsplats och då har vi köpt in lite nya elkablar + ett elskåp som vi ska förbereda för i morgon.

Egentligen hade jag tänkt att träna en sväng idag, men detta har hittills inte hunnits med på grund av att jag har grejat i förrådet. Men på söndag blir det träning.

Mina fina Salomonskor som är såå bra

Ett par riktigt bra stavar som jag hittade i källaren

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: