Bra löppass på förmiddagen

I går hade jag skickat ut till vår sms-grupp att jag skulle springa en sväng. Jag åkte upp till berget för att starta mitt löppass och där stod det 3 glada löpare som ville hänga på. Det var Stefan, Jörgen och Ola som hängde med. Vi sprang ut på 5:an och sedan vidare in på Billingehusloppet och avslutade med sista delen på lila milen, vilket är den tuffa delen. Passet blev 13 kilometer med mycket stigningar under de sista 7-8 kilometrarna. Vädret var ett fint vårväder med ca 10 grader och sol. För er som vill springa på berget just nu så kan jag meddela att det har torkat upp riktigt bra.

När jag kom hem så kände jag att detta var max så långt som jag kan springa för att inte få alltför ont i benen. Det började kännas lite stelt i baksidan av låren de sista kilometrarna så jag måste vara förståndig med hur jag springer mina pass inför Göteborgsvarvet.  Jag blev också väldigt trött när jag kom hem så Ingela var snäll och lagade middagen och jag fick vila på soffan. När hon väckte mig stod middagen på bordet – potatisgratäng och fläskfilé.

Resten av dagen har gått åt till att fixa lite småsaker såsom att köpa gardinstång och gardiner, köpa stekpanna och lite blommor som vi ska plantera ute. Vi har också satt ut våra gamla köksluckor och lådor på Blocket. Är det någon som är intresserad av köksluckor och lådor från Tibrokök, i ek, i bra skick som passar bra till ett torp eller sommarstuga, så hör av er.

Vart är bilden tagen?

De här tjejerna kom vi ikapp

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: