Nu har vi öppnat!

Ingela skriver…. Jag är rädd för att den här bloggen kommer bli en tränings- och campingblogg under de närmaste månaderna. Det blir mycket fokus på vår kära camping och svårt att låta bli att skriva om det. Förhoppningsvis kan vi få in en del träning under tiden vi är på campingen och även under dagarna då vi är på hemmaplan.

Efter frukosten idag så packade vi bilen full med ”nödvändiga” grejer och styrde kosan mot Strömsnäs. Det kändes lite roligare att komma fram till vår camping idag när det faktiskt stod ett antal husvagnar på plats. Säsongsgästerna hade ju möjligheten att ställa hit sina vagnar i går och det var väldigt många som kommit hit. Idag har vi haft tid att jobba på med våra egna vagnar och vi har fått upp förtältet och ställt in möbler och även städat och fixat fint i vagnen. Nu känns det mer som ett hem vilket det kommer att vara under en tid framöver.

Vi har även hunnit med att märka varor i butiken, städa i matsalen, märka elskåp och lite annat. Nu börjar det bli fint överallt och nu är det väl egentligen bara vädret som gärna får bli mindre blåsigt och lite mera sol och värme. Men å andra sidan är det mitten av april så vi får väl vänta ett par veckor till. Nästa helg är det Valborg och då har vi ett fint erbjudande, nämligen tre nätter för endast 500,-. Se gärna hemsidan: http://www.stromsnascamping.se. Passa på att ta en provtur med husvagnen eller husbilen och hälsa på oss.

I kväll blir det grill och jag har valt att sitta inne och blogga medans de andra står ute i blåsten och grillar. Jag är så frusen…. Börjar bli riktigt hungrig nu så jag hoppas att de ropar på mig snart. Ha en härlig lördagskväll allihop! Brynäs förlorade tyvärr mot HV71 idag men kommer igen i nästa match!

Mycket vagnar här!

Vårt förtält är på plats nu!

4 Responses to Nu har vi öppnat!

 1. Lindha skriver:

  Härligt att säsongen äntligen har börjat! Kul med så många husvagnar. Och ännu roligare att HV vann! 😉

  Ha en trevlig förstå helg på Strömsnäs! Ses om en vecka!!

 2. Anonym skriver:

  Hej!
  Skidintresserad Karlsborgare har hamnat på Er blogg!?
  Om det utgår något rullskidpass från Er camping hänger jag gärna på. Åker ofta ensamma pass runt Bottensjön och Flugebyn-Undenäs-Forsvik
  Fin camping Ni har!
  /Stefan

  • mickesskidblogg skriver:

   Roligt att höra att du åker rullskidor och jag kommer säkert åka rullskidpass framöver, när det blir lite varmare. Jag känner inte till så många rundor här så jag åker gärna med på några bra rundor. Mitt mobilnr är 0705 559273 så skicka ett sms när du ska åka.
   Med vänlig hälsning Micke

 3. Anonym skriver:

  Jag hör av mig, jag kanske behöver snabbare hjul först😄
  Strömsnäs-Mölltorp-Kbg-Strömsnäs är ju en bra runda, bra stakträning då det är platt
  Ha det gott!
  /Stefan 0708-338953

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: