Säsongspremiär på rullskidorna

Idag har vi varit på campingen stora delar av dagen. Men på förmiddagen var det lugnt och då passade jag på att köra säsongens första rullskidpass. Jag plockade fram mina Swixrullskidor och drog iväg på ett pass på ca 50 minuter. Jag körde från campingen mot Karlsborg och strax innan Karlsborg svängde jag av mot Flugebyn och vidare tillbaka mot Forsvik och campingen. Jag tror det blev 16 kilometer. Det var ett lagom långt pass så här första gången. Det var riktigt roligt att stå på rullskidorna igen. Det kändes helt okej, även om armarna var lite svaga.

De här rullskidskidorna använde jag på premiärpasset

Vi åkte in till Karlsborg och åt lunch på thai-restaurangen. De har en riktigt god buffé som vi har provat några gånger. Vi blev proppmätta på deras goda mat och sedan var det dags att åka hem till Skövde igen. Det blev ju en väldigt fin dag idag med sol och betydligt mindre blåst än igår. När vi kom hem så kände vi för att göra premiär även för golfen och åkte till golfbanan för att gå 9 hål på Norra banan.

Ingela på golfbanan

 

Vi var nästan ensamma där och gick runt banan i lugn och ro och i härligt väder. Spelet gick väl lite upp och ner men det kändes ändå helt OK och kul att vara i gång igen. Nu har vi ätit kvällsmat och sen blir det Mästarnas Mästare och lite förberedelser inför måndagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: