Grym show i Grebban

Ingela skriver… I går kväll styrde vi kosan mot Grebbans Nöjesrestaurang. Vi var tolv vänner som bokat bord där för en trevlig kväll med god mat och bra musik. Vi blev inte besvikna! Maten bestod av prästostpaj och skaldjurscocktail till förrätt, kalvfilé med hummerbernaise och potatisgratäng till varmrätt och havtornspannacotta till dessert. Mellan måltiderna bjöds det på 80-talsmusik som framfördes av paret som äger restaurangen samt en tjej till. De hade valt ut bra låtar och sjöng riktigt bra. Många hade tagit fram sina gamla åttiotalskläder och hade på sig. Jag kan verkligen rekommendera detta ställe och kul att vi har en nöjesrestaurang på så nära håll med så bra kvalitet på musiken och  musikerna.

Duktiga sångare!

Kvällens förrätt – grymt god prästostpaj!

God varmrätt

Idag ville Micke åka skaterullskidor och jag hängde med ner till P4 och passade på att powerwalka där. De har riktigt fina spår där och jag avverkade dryga 8 kilometer och Micke åkte 2 mil rullskidor. Han var rejält slut i benen – lite skillnad mot att åka klassiska rullskidor då du inte använder benen alls.

Idag var det också dags för sjunde och avgörande matchen i ishockey mellan HV71 och Brynäs. Som vanligt blev det olidligt spännande och HV71 slog till slut in avgörande målet i sudden death och blev svenska mästare. Hm, tyckte Brynäs gjorde en riktigt bra match och spelade väldigt bra i förlängningen men det är den som gör mål som vinner. Grattis HV71-fans och vi kommer igen nästa år! Som tur var så vann Hammarby mot AFC Eskilstuna med 4-0 idag och det är ju ändå fotboll som är viktigast :-).

Fina omgivningar vid P4

Mickes fula norgebyxor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: