Tillbaka till bloggen igen

Efter en tid med mycket turbulens i familjen har jag prioriterat att stötta familjen så mycket som möjligt. Det är ju alltid familjen som går först när de behöver hjälp. Men jag väljer nu ändå att börja blogga så smått för jag har saknat bloggandet lite grann. Det kan vara skönt att koppla av genom att tänka på annat som till exempel att blogga.

Vad har då hänt i träningsväg under den här månaden? Jaa, det har inte tränats speciellt mycket av naturliga skäl. Men jag har faktiskt avverkat Göteborgsvarvet. Jag hade egentligen inte tänkt att springa varvet, men dagen innan så pratade jag med Ingela och vi bestämde oss för att åka dit och jag skulle jogga runt varvet i ett försiktigt tempo. Nu blev tempot hyfsat ändå trots minimal löpträning innan. Jag avverkade varvet på 1,41 timmar och det är jag nöjd med även om det är sämre än förra året men jag har ju också blivit ett år äldre. Vi tog faktiskt tåget denna gången och var framme i Göteborg i god tid. Det var varmt och soligt när vi kom fram och jag tänkte att det kommer att bli riktigt jobbigt att springa idag. Men när jag väl startade så gick solen i moln och det började blåsa lite så vädret blev riktigt bra att springa i. Det var som vanligt mycket folk i rörelse och många som hejade längs med banan. Jag var egentligen riktigt trött redan efter 7 kilometer och det gjorde ont i benen  men jag bet ihop och jag är väldigt nöjd med årets Göteborgsvarv.

Jag har även tänkt att försöka komma igång med rullskidträningen också. Jag har stått på dom ett par gånger men mer har det inte blivit, så i juni får det bli lite mer träning. Jag kommer säkert skicka ut ett sms till vår rullskidgrupp så att vi kan få till några gemensamma pass i sommar.

Vi har även dragit igång campingen och det har varit en hyfsat bra start. Det har varit något bättre än förra året vid den här tiden och det gillar vi:-). Förra helgen hade vi riktigt flyt med det fina vädret och det kom riktigt mycket gäster. Det är verkligen roligt när det kommer mycket folk och campingen blir full med husvagnar och husbilar.

Innan Göteborgsvarvet

Årets medalj

Laddar i solen med Volvotröjan på

One Response to Tillbaka till bloggen igen

  1. Jan M Andersson skriver:

    Kul att se att du (ni) är tillbaka igen. När jag var lika ung som du, Micke, sprang jag också halvmaran på 1.41… 😉 Bra jobbat i Gbg-varvet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: