Ett cykelpass på landsvägsracern

Idag blev det cykeln som träningsredskap. Den har inte använts så mycket i år, eller rättare sagt i stort sett inte alls. Men jag har i alla fall tänkt att cykla lite då och då och idag blev en sån dag. Det blev ett pass på 42kilometer och det var ganska blåsigt, västliga vindar som gjorde att det blev lite medvind hem. Jag cyklade hemifrån och ut mot Rånna, Timmersdala, Lerdala, Rakalinan och hem. När jag kom till där backen börjar kom jag ikapp Ingela som också kört runt berget fast en kortare sväng. Hon såg ut att kämpa ordentligt i backen.

I morgon tänkte jag köra säsongens första pass på Blängsmosse. Jag tycker ni ska häng med på detta passet. Plocka nu fram era löparkläder och kom till parkeringen vid Blängsmosse kl 17:00. Det vore kul om vi blev ett gäng imorgon.

Nu har vi varit och handlat inför midsommar på Strömsnäs. Det är  mycket som går åt i form av fika, lotterivinster och varor till butiken. Kom gärna ut och fira midsommar på Strömsnäs där vi har ett traditionellt midsommarfirande med allt vad det innebär. Nu hoppas vi på fint väder, eller åtminstone uppehåll….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: