Ett tufft pass på mossen för Ingela och Marie

Idag har jag tagit med mig Ingela och Marie till Blängsmosse. Ingela har varit där en gång förut, men för Maries del var det premiär. Min tanke var att de skulle springa/gå en bit och sedan vända tillbaka. Men när vi tagit oss ut en bit på mossen så var de fast bestämda att ta sig runt hela mossen. Okej, tänkte jag, ni kommer bli rejält trötta sista biten, men kör på. Mycket riktigt när vi hade ca 2 kilometer kvar var de rejält trötta. Mossen kör slut på den som inte är van och det fick de känna av. Men det är bra att de kämpade på runt hela mossen.

Enda problemet som jag fick var att jag hade bokat med Fredrik S att han skulle komma till parkeringen en timma efter det att vi stuckit ut på mossen. Jag hade räknat med att vara tillbaka då och sen skulle vi springa en runda ihop. Men tyvärr så tog mosspasset drygt 30 min längre än jag tänkt mig så jag missade passet med Fredrik så jag fick springa själv från Blängs mosse och hem på trötta ben.

Nu ligger träningskläderna från mosspasset i tvättmaskinen för att få bort den ”sunkiga” lukten. Detta får man tydligen bort med galltvål, enligt Ingela.

I morgon blir det rullskidor med Thomas H. Blir nog ett tufft pass

Träning på mossen

På väg ut på mossen för ett jobbigt pass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: