Mellandag på Strömsnäs

Idag, tisdag, började vi jobba på campingen igen efter några dagars ledighet. Det var många som åkte hem igår/idag och inte många bokningar för denna dagen. Eftersom Ingelas syster, Birgitta, campade i vår uthyrningshusvagn (Pinglan) så kunde vi umgås lite med henne. Vi hämtade henne vid tåget i Skövde igår och köpte med oss lunchsallader och begav oss till en fin utsiktsplats som heter Klintens höjd. Där är det riktigt fin och man ser över hela Vättern och Bottensjön. Vid klart väder ser man  över till Östgötasidan och det är fint att sitta där och luncha.

Därefter åkte vi till Karlsborg och promenerade där ett tag och sedan var det dags för mjukglass vid Kanalkiosken. Vi har hört att denna mjukglass ska vara så himla god och det stämde faktiskt. Vi kan verkligen rekommendera mjukglassätare (som vi) att köpa glass här.

På kvällen åkte vi tillbaka till Strömsnäs och grillade Vilma schnitzel – supergott!

Jag hann även med ett rullskidpass på morgonen på P4. Det blev ett pass på ca 1 timme och kroppen kändes bättre än senast. Träffade även på en nybliven rullskidåkare som gjorde sitt första pass där på nyinköpta rullskidor, Swenor Fiberglass. Bra grejer ska det vara 🙂

 

 

One Response to Mellandag på Strömsnäs

  1. Owe skriver:

    …bil-rek av Viken runt är genomförd! Bör gå hållet från Brosundet över Undenäs! När rullar vi? Owe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: