Bra start på dagen med ett rullskidpass

I morse drog pappa och jag iväg på ett rullskidpass. Det blev ett pass från campingen till Mölltorp och vidare till Karlsborg och hem till campingen. Det är en sväng på 32 kilometer. Jag tyckte vi höll uppe farten riktigt bra. Jag körde på Swixskidor och pappa på Swenor skidor. Mina Swixskidor rullar lite tyngre än Swenorskidorna vilket gör att vi kan träna ihop och få ut ungefär lika mycket av passet. Vi fick en snittfart på 18,2 km/tim och det är ett bra tempo, tycker jag.

På söndag morgon kommer jag och Owe J köra rullskidor runt sjön Viken. Vi räknar med att starta från Brosundet kl 09:00. Det kommer inte bli ett pass i racertempo utan det blir ett behagligt tempo på standardhjul. Det ska bli skoj att åka rullskidor runt sjön. Detta har vi pratat om i ett par år nu men det har inte blivit av. Tyvärr så är jag egentligen inte tränad för ett så här långt pass men jag får helt enkelt bita ihop och försöka klara av det. Jag vet inte riktigt hur långt det blir men kanske ca 60 km. Och banan är kuperad så det blir inte bara att stå att staka på flacka ytor.

För övrigt har vi jobbat som vanligt på Strömsnäs och vi har fått många nya gäster idag. Ingela och jag åt lunch på Café Ada i form av deras grymma räkmacka. I morgon är vi lediga och då blir det golf på Hökensås och på kvällen grill hos vänner i Tibro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: