Bra fart på rullskidorna idag!

Idag fick jag bra fart på rullskidorna. Det beror i och för sig på att jag körde skate på tävlingshjul:-). Det var första passet på två år på de skidorna. Det var riktigt vingligt de första 2-3 kilometrarna, men sedan började det fungera bättre och bättre. Tyvärr så gick inte skidorna helt rakt. Detta måste jag justera till nästa pass.

Eagle skidor

Jag startade passet vid campingen sedan fortsatte jag in till Forsvik och vidare till Mölltorp. Där vände jag i rondellen och samtidigt så skiftade jag skidorna. Det var sidvind med på vägen ut och sidvind mot på vägen hem. Men jag lyckades åka lika fort på tillbakavägen trots vinden emot. Det berodde främst på att jag började få riktigt bra ordning på balansen och tekniken.

Rundan blev 24,2 km och avverkades på strax under 56 minuter vilket gav en snittfart på 26,0km/tim. Detta är jag nöjd med. Synd att inte Ingela var med på cykel för då hade hon fått jobba hårt för att hinna med:-). Jag var riktigt sliten när jag kom hem. Blev faktiskt tvungen att gå och lägga mig i en halvtimma med träningskläderna på. Det gäller att pressa kroppen ibland för att se om den fortfarande klarar av det:-).

Helgen började annars med en kanonfin fredag då det var 25 grader och sol. Vi slutade tidigt och gick 9 hål golf och resultatet blev LIKA. Därefter åkte vi till Strömsnäs för att ha kräftskiva. Det var suveränt fint i solen och Ingela och jag tog oss ett bad i Viken. Det var faktiskt 20,5 grader i vattnet vilket är helt OK. Vi åt riktigt goda kräftor och till det serverades en västerbottenpaj och en kycklingpaj.

Sedan har vi jobbat helgen härute och idag, söndag, har det varit kallt och molnigt men just nu, ca kl 15, lyckades solen bryta igenom molnen. Nu jobbar vi hela kvällen och i morgon börjar arbetsveckan på Volvo igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: