Första löppasset sedan skadan i vaden och det kändes bra

Nu har jag äntligen kört mitt första löppass sedan vaden kraschade. Jag hade bestämt mig för att börja springa ut på gröna milen för att känna mig för. Jag har fått ett kompressionsskydd av Ulf i Falköping som jag skulle inviga. Jag sprang iväg i ett lugnt tempo för att känna efter hur det kändes och det kändes bra. Efter ett par kilometer bestämde jag mig för att köra hela milen. Jag hade inga känningar i vaden. Så jag lunkade vidare på gröna milen och det gick förvånansvärt bra. Jag tyckte jag hade ett behagligt tempo och när jag kom tillbaka till stadion så stannade klockan på 49,10 minuter och det var snabbare än jag tänkt från början så nu är jag riktigt nöjd. Jag måste också tacka Ulf för benskyddet som verkade fungera bra. Nu blir det till att jogga igång lite försiktigt med ett eller två löppass i veckan i lugnt tempo och på ett mjukt underlag. Det blir absolut ingen asfaltlöpning denna säsongen i alla fall.

Jag måste ta tillfället i akt och gratulera Leif Eklund för en fantastisk bedrift i Alliansloppet på rullskidor som kördes i helgen. Leif körde i mål på 1 timma 58 minuter och detta är en helt grym prestation. Nu får Leif sälla sig till skaran som kört Alliansloppet på under 2 timmar och den skaran är faktiskt inte så jättestor. Stort grattis än en gång!!!

I morgon tänkte jag köra ett rullskidpass på P4. Jag hoppas att jag får med mig så många som möjligt för jag tänker köra ett pass med inriktning på teknik samtidigt som man kör intervaller. Alltså att kunna behålla tekniken även när man pressar kroppen. Jag tänkte köra en bana där man även får använda sig av teknik genom kurvor, uppför, utför mm. Jag hoppas så många som möjligt dyker upp så att vi får till ett bra pass.

Jag startar vid Hinderbanan på P4 kl 17:30 i morgon tisdag – hoppas många möter upp!

Ikväll blir det lite fix i trädgården och nu har jag satt staket runt vårt ganska unga äppelträd som tydligen smakar gott, enligt rådjuren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: