Onsdagsgolf

Ingela skriver…. Idag är det onsdag och om vi har möjlighet brukar vi spela Onsdagsgolf då. Eftersom banan byggs om i Skövde så är det Norra banan med 9 hål som gäller. Det har gått ganska bra för mig och jag har två tredjeplatser och en andraplats hittills. Micke har visst inte kommit på pallen någon gång hittills. Vi gick ut lite tidigare än vad vi brukar och det var knappt några golfare ute alls på banan. Det passar oss utmärkt eftersom vi gillar att traska på lite.

Det gick riktigt bra för mig idag och speciellt nöjd var jag med mina puttar. Det är nästan alltid så i golf att när man gör en bra runda så har puttarna gått bra. Micke hade ingen bra dag även om det inte var katastrof på något sätt. En bra golfrunda och vi gick runt på 1 timme och 20 minuter vilket är snabbt. Jag lyckades t o m gå ett under mitt handicap. Kul!

Igår var jag med mina kollegor på Ten Lanes och spelade shuffle board. Vi skulle fira Lena som fyllt 50 år i sommar. Många tror att shuffle board är väldigt lätt och lite töntigt men jag måste säga att det är riktigt roligt och inte alls så lätt som det ser ut. Man kan jämföra det med curling på många sätt förutom att man har ett bord med lite sand och valnötsskal på istället för is. Det blev många glada rop och lite svordomar också när någon knockade av en från banan.

Micke går omkring och linkar och gnäller lite för han har fått rejäl träningsvärk, främst efter löprundan han gjorde i måndags. Så går det när man springer en mil direkt när man ska ”provjogga” lite för att se om vaden håller.

Så här ser bordet ut när man spelar shuffle board

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: