Dubbla pass idag

Idag har jag hunnit med två träningspass. Efter jobbet så bytte Ingela och jag om till löparkläder. Vi gick upp till berget ihop och sedan gick Ingela ut på femman på Powerwalk och jag sprang ut på gröna milen. Jag öppnade lugnt och försiktigt för att inte riskera något. Allteftersom jag passerade kilometerskyltarna så ökade tempot lite grann. Det kändes riktigt bra hela vägen. Tiden blev 48,41 och det är helt okej för mig på 10 km. Det blev en km tid på 4,51.

Efter löppasset hade jag lovat Thore att vi skulle köra ett styrkepass på Actic så det var bara till att byta om och åka iväg till gymmet. Här startade vi med 10 min cykel för att sedan fortsätta med ett par benövningar och sedan över till att köra rygg och mage. Jag måste erkänna att kroppen var lite seg på gymmet. Tror nog inte att det berodde helt på att jag sprungit innan utan mer på att jag hade lite dåligt med energi  i kroppen. Jag skulle nog ätit något mellan passen. Men nu sitter jag i soffan och är riktigt nöjd med dagen.

Ingela har bakat knäckebröd med grönkålssmak ikväll vilket jag lovade att skriva om. De var faktiskt ganska goda, tyckte till och med jag.

I helgen är det Skövde Outdoorfestival med en massa olika evenemang. Det är bland annat rullskidtävling både lördag och söndag. På lördag är det ett riktigt tufft backrace med målgång på Billingehus. På söndag är det ett längre distanslopp också med målgång på Billingehus. Kolla på länken nedan

http://billingensskidallians.se/category/billingen-rollerski/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: