En underbar höstdag med träning och lite arbete

Idag har det varit en sån där fin höstdag. Eftersom vi lite oväntat fått en ledig dag så kunde vi planera som vi ville. Jag började dagen med ett rullskidpass ihop med Ingela. Hon åkte cykel och jag körde på snabba skidor ( Eagle tävlingsskidor ). Detta är en bra kombination då vi åker ungefär lika fort. Vi startade från P4 och körde till Skultorp vidare mot Klagstorp, Varola och P4 igen. Detta är en sväng på knappt 30 kilometer. Det blev en snittfart på knappt 23 km/tim.

När vi kom hem så tittade jag på Klarälvsloppet på datorn och konstaterade att det blev en svensk segrare i form av Jens Eriksson. Skönt att vi kunde tvåla till norrmännen.

På eftermiddagen åkte vi till Flugebyn utanför Karlsborg för att köpa grillkol vid kolmilan. Lite häftigt att köpa kol direkt från tillverkaren. Vi köpte ett par stora säckar så nu har vi kol hela nästa säsong. Efter detta så drog vi till campingen för att titta till den lite grann. Kolmilan ligger ju bara ca 5 kilometer från campingen. Det var fint och soligt där och vi städade ur vår husvagn lite och grillade korv. Därefter tog vi vägen över Töreboda och fick kaffe hos Ingelas mor och sedan tillbaka till Skövde.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt men vi har hunnit med mycket idag. I morgon hoppas vi på fint väder och en bra golfrunda.

Ingela njuter av solen på Strömsnäs

Bra träningspass idag för oss båda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: