Fortsätter med squats

Ingela skriver idag…. Jag fortsätter med min utmaning – 100 squats om dagen. Jag gör 100 squats per dag i tre dagar och sedan fjärde dagen tar jag vilodag, och sedan fortsätter jag så. Jag känner att mina lår behöver lite vila ibland. Så här är det meningen att jag ska fortsätta i 100 dagar. Jag har ganska många dagar kvar men jag hoppas att jag orkar hålla distansen ut. Jag borde ju bli grymt vältränad!!

Idag vågade sig Micke ut på ett lättare löppass efter sin långa förkylning. Vädret var ju inte så roligt med en blandning av regn och snö och lite vind. Han sprang dock 8,5 km i 6-minuters tempo ungefär. Man känner hur roligt det är att kunna träna när man haft en förkylning eller skada som gjort att man tvingats till att avstå träning ett tag. Då gör det inte så mycket att vädret är tråkigt. Det är skönt att Micke kan börja träna så smått igen för han är en mycket lugnare och trevligare person när han får träna. Han blir så himla rastlös annars och det är skönt att slippa höra hur synd det är om honom som har en sån jobbig förkylning 🙂

Har ni tagit fram adventsljusstakarna ännu? Jag tog fram våra i lördags och Micke fick äran att putsa fönster och sedan placerade jag ut ett antal ljusstakar i fönstren. Vi hade en diskussion på jobbet om när det är OK att göra detta och vi kom i alla fall överens om att det inte var för tidigt i helgen. Jag tycker det är så himla fint när man ser ljus i alla fönster och vi behöver det i vintermörkret.

När jag kom till jobbet i morse så hade min kollega, Catharina, pyntat med fina jul- och adventssaker som hon gjort själva. Vi är bortskämda med att hon gör så fint på jobbet både vid julen och vid påsken. På allas skrivbord hade hon ställt en fin gran och man blir glad när man kommer till sitt jobb tidigt på morgonen och möts av fina saker. Hon är verkligen duktig på detta och vi är så glada att hon vill fixa vårt kontor så att det blir mysigt.

Prydnad på mitt skrivbord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: