Ingen träning för mig idag

Idag har det inte blivit något tränat. Jag måste köra igång försiktigt nu när jag varit krasslig. Det blir ingen träning i morgon heller för då ska vi iväg till relaxen på Arena direkt efter jobbet med ett par kompisar. Jag har ju faktiskt aldrig varit där så nu är det dags.

Idag har vi istället varit och handlat för hela nästa vecka. Vi ska även ha gäster här hemma på lördag så det har blivit lite extra handlat. Jag hörde att det fortfarande finns några platser kvar på Alpresors längdvecka som är Vecka 2 och 3, så passa på att boka in er för en riktigt fin skidre

Jag såg att det skulle bli några kalla nätter den närmaste tiden så då finns möjlighet att dra igång snökanonerna och se så att de fungerar som de ska. Jag är såååå sugen på att åka skidor. Nu börjar snön komma på lite olika ställen i landet. Jag hörde att Torsby hade fått ca 15 cm och Mora hade också fått en omgång, så snön är inte så långt bort.

Jag kan skriva lite om hur man bör klä sig för att vara rätt klädd när man tränar. Om vi säger att det är ca minus 5 grader då har jag på mig ett par vindkalsonger, ett underställ ( byxor, tröja ) ett par bra sockar. Utanpå detta har jag ett par tights och en träningsjacka, mössa och vantar. Detta räcker normalt sett när man åker skidor. Vill man ha på sig lite mer så föreslår jag en väst. Då har man fortfarande armarna lätt rörliga. Jag hoppas att jag får ta på mig dessa kläder snart och åka lite skidor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: