Bad Gastein nästa!

Nu närmar sig en av höjdpunkterna på året ( Inte julafton ). Det är min resa till Österrike och Bad Gastein. Det blir min tredje resa dit som skidlärare. Bad Gastein är ett riktigt paradis för oss som gillar att röra på sig, egentligen oavsett sommar eller vinter. Men nu är det en riktig rejäl vinter där och jag  tror det är lite drygt en meter snödjup där just nu.

Jag jobbar åt STS Alpresor. De kör två längdveckor per säsong och jag ska jobba den andra av dessa två veckor. Första teamet är där nu och kör. Jag åker ner på lördag och vi som ska arbeta min vecka är Lennart Cedervärn, Håkan Westin och Karin Björnlinger. Vi fyra sköter skidutbildningen och sen har vi två friskis-instruktörer, Anette Nilsson och Gunilla Glännå. Vi bor naturligtvis på Salzburger Hof:-). Detta är en grymt häftig resa för de som har bokat denna vecka. Det är skidåkare som är duktiga Vasaloppsåkare och även näst intill helt nybörjare. Vi kör ett skidpass om dagen mellan ca 09:00 – 13:00 med lite fika emellan. Resten av tiden kan de utnyttja till att gå på gymnstik/styrka eller gå på SPA eller kanske bara slappa på någon restaurang. Tror faktisk att det finns ett par platser kvar för er som är lite impulsiva. Gå i så fall in på STS alpresors hemsida.

Här ska vi bo!

Om vi ska prata lite om Billingen så går kanonerna för fullt och har gjort så hela dagen och kommer att gå hela natten. Jag tror att det är 14 ställen som det sprutas på just nu. 11 kanoner och 3 tunnor. Så nu händer det saker på Billingen:-). När jag kommer hem så är det förhoppningsvis ett riktigt fint skidföre på Billingen. Är det någon som vill ha hjälp med skidtekniken då så är det bara att höra av sig så kan vi säkert hitta något/några bra tillfällen att träna på.

 

Annonser

One Response to Bad Gastein nästa!

  1. Anonym skriver:

    Låter som en drömvecka, ha det så gott!
    /Stefan B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: