Guld igen!

Ingela skriver idag…. När vi vaknade i morse så hade det kommit rejält med snö. Det måste väl ha kommit 10-15 cm under natten. Eftersom jag fortfarande är alldeles för förkyld för skidåkning så hoppas jag att mycket av snön ligger kvar till helgen så att jag kan få åka på natursnö då.

Idag kunde jag i alla fall köra lite styrka hemma i en halvtimme och det är första träningen på nästan en vecka. Jag hade förberett mig på mycket snöskottning när jag kom hem från jobbet men det var redan fixat, vilket var skönt. Tack Lasse för hjälpen!

Micke åkte till Göteborg idag och kommer inte hem förrän på fredag. Eftersom det är sorgligt snöfritt där så tog han med sig kläder för att gymma och att springa i. Jag behöver väl inte säga att han tycker det är riktigt tråkigt att åka iväg från snön varje vecka…..

Så blev det ett OS-guld idag igen och det var Stina som infriade alla våra förväntningar och bärgade guldet. Och det var en riktig uppvisning hon bjöd på och det var riktigt skönt att se. Hon måste ha känt en stor press men liksom Charlotte Kalla så klarade de detta och gav svenska folket ytterligare ett härligt guld. Vi har ett riktigt bra damlag i längdskidåkning och  många unga knackar på dörren också. Även bra gjort av Oskar Svensson som tog sig till finalen.

Ikväll har jag provat att göra dadelbollar för att ha när man är sugen på något gott till kaffet. Man tog dadlar, havregryn, kakao, vaniljpulver, kaffe, hackade mandlar och lite kokosfett och mixade detta med stavmixern. Rulla till bollar i kokos och sedan ska de stå kallt. Ja, de smakade helt okej och bra att kunna äta något gott utan massa socker.

Grym Stina!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: