Dagen innan avfärd till Orsa

Ingela skriver idag för Micke har inte tid….. Jag har varit i Göteborg och jobbat hela dagen och kom hem vid sextiden. Micke stod i källaren och vallade hela kvällen i går och denna kvällen verkar bli likadan. Men han tycker det är kul och det är många som vill ha sina skidor vallade inför olika lopp som man ska åka. På fredag är det Kortvasan och sedan följer Tjejvasan på lördag, Öppet spår på söndag och måndag och sedan fortsätter det med bland annat Halvvasan, Stafettvasan, Nattvasan och till slut är det Vasaloppet nästa söndag.

Längdskidåkning har verkligen blivit populärt och det är ju jättebra eftersom det är nyttigt för människor att motionera i friska luften. Hoppas det går superbra för alla er som åker något lopp – grymt imponerande, tycker jag.

Idag fick Sverige en ny silvermedalj och återigen var det skidtjejer som levererade. Stina och Kalla är grymma och det var faktiskt kul att USA tog guldet och bra för hela skidvärlden att gulden fördelas på lite andra länder. Marcus Hellner var nära att få en medalj men tyvärr lyckades de inte hela vägen.

Ikväll ska vi också packa för i morgon eftermiddag åker vi till Orsa för en långhelg där. Det ska bli skönt att komma iväg några dagar och få åka lite skidor, äta god mat och koppla av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: