Iskyla och vind

Ingela skriver….. Det blir kanske lite tjatigt men bloggen måste handla om vädret idag igen. Idag var det riktigt kallt ute och det berodde mest på den isande och narande vinden. Jag har bra kläder och brukar ta på mig rejält eftersom jag inte gillar att frysa men det var ju helt hopplöst idag. Jag och kollegan gick ut på lunchen för en kort promenad och den blev riktigt kort. Det blåste kall och vass snö i ansiktet hela tiden så det var inte kul alls att gå ut.

Eftersom Micke åkt upp till Sälen skulle jag gå hem och hade en ryggsäck med till jobbet med underställ, mössa, vantar och lite annat men en snäll kollega skjutsade hem mig. I morgon ska jag gå hemifrån ca 6.30 för att hinna med tåget och då lär det vara kallt. Det får bli underställ och mycket kläder och så får jag ha med jobbkläderna att byta med på tåget.

Hoppas ni passar på att åka skidor nu när det finns så mycket snö och fina skidspår. Själv har jag fortfarande ömma revben efter mitt fall förrförra helgen när jag åkte milen. Men jag hoppas att jag repar mig så att jag kan åka en sväng till helgen.

Micke ringde och är nu uppe i Sälen och åkte direkt till tältet för att kolla läget. I morgon bitti (typ kl 5) börjar han jobba i morgon och sedan är det vallor och skidor för hela slanten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: