Första gympasset på hela vintern

Igår körde jag det första gympasset på hela vintern och idag har jag träningsvärk och det var väl inte helt oväntat:-) Idag hade jag även tänkt att springa en sväng, men vädret känns lite väl tråkigt för att ge sig ut och springa. Jag var uppe på berget för att titta till spåren, och de är riktigt fina, även om det antagligen går trögt i dom idag på grund av att det har snöat kramsnö under dagen. Jag hoppas att det blir kallt till helgen så att vi får en riktigt fin skidhelg som lite avslutning på säsongen. Min önskan är att det ska bli en sån där grymt fin skidhelg nu till helgen och efter detta så kan snön få smälta bort sakta men säkert, helst med solens hjälp.

Ni som har tänkt att ställa undan skidorna för säsongen, glöm inte att lägga på ett lager av paraffin utan att sickla av skidorna. Detta är för att skydda belaget från damm. När sedan nästa säsong drar igång kan man bara sickla av skidorna och ut och åka igen.

Om några veckor så räknar jag med att komma igång med löpningen så smått. Jag har anmält mig till Göteborgsvarvet så jag behöver nog få några löppass i kroppen innan varvet så att jag kan lufsa runt utan att behöva gå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: